Științescu în plină efervescență!
July 6, 2018
Anul acesta, Științescu își continuă aventura pe care a început-o în toamna anului 2016, alături de cele 13 de proiecte finanțate, în cadrul celei de-a doua ediții.
Produse cosmetice naturale realizate de elevi prin programul ”Fondul Științescu”
May 14, 2018
Proiectele alese anul acesta pentru a fi finanțate în cadrul celei de-a doua ediții a Fondului Științescu încep a prinde viață.
Proiecte finanțate în ediția a IIa Științescu Țara Făgărașului, 2017-2018
March 9, 2018
Programul ”Științescu Țara Făgărașului” și-a desemnat proiectele care vor primi finanțare și vor fi implementate în cadrul celei de-a doua ediții.
Invitație lansare Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa
October 22, 2017
Marți, 31 octombrie a.c, Fundația Comunitară Țara Făgărașului vă invită la evenimentul de lansare al Fondului Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa, o întâlnire cu elevi, studenți, profesori, oameni pasionați și creativi care au nevoie de susținere pentru ideile lor, pentru entuziasmul lor pentru științelele exacte.
Prima ediție a lui Științescu în Țara Făgărașului
October 19, 2017
Iată cum a arătat prima ediție a lui Științescu în Țara Făgărașului   Videoclipul poate fi accesat si distribuit de aici.

Vise de licean din Țara Făgărașului
June 29, 2017
Ionel este un rocker de 17 ani care doarme câte trei-patru ore pe noapte și visează să-și ia o motocicletăPărinții l-au amenințat de câteva ori că o să-l scoată de la întreținere la cât de rar îl văd pe acasă, dar el nu i-a luat în serios.
Consultări cu echipele de proiect
October 12, 2016
Odată cu lansarea Fondului Ştiinţescu ne dorim să creăm mai mult decât doar un fond de finanţare - vrem să aducem împreună o comunitate de oameni pasionaţi de STEM şi educaţie care să construiască proiecte care să crească următoarele generaţii de inovatori.
Lucian Todea, ITNT – investind în educație, rupem cercul vicios
October 15, 2015
Proiectele de la Fondul Științescu au fost posibile datorită încrederii unor oameni vizionari care își investesc timpul și banii pentru a pregăti următoarele generații de inovatori, educatori, antreprenori.