Pașaportul lui Științescu – eveniment final ediția 2.0
November 21, 2018
Vineri 16 noiembrie a.c., a avut loc evenimentului final al celei de-a doua ediții a lui Științescu în Țara Făgărașului.
Pașaportul lui Științescu – eveniment final ediția 2.0
November 9, 2018
Vineri, 16 noiembrie a.c., Științescu își invită toți prietenii la întâlnirea cu pasionații de științe pe care i-a cunoscut în cei doi ani de când revitalizează capitalul de inovație al comunității Țării Făgărașului.
Științescu în plină efervescență!
July 6, 2018
Anul acesta, Științescu își continuă aventura pe care a început-o în toamna anului 2016, alături de cele 13 de proiecte finanțate, în cadrul celei de-a doua ediții.
Produse cosmetice naturale realizate de elevi prin programul ”Fondul Științescu”
May 14, 2018
Proiectele alese anul acesta pentru a fi finanțate în cadrul celei de-a doua ediții a Fondului Științescu încep a prinde viață.
Proiecte finanțate în ediția a IIa Științescu Țara Făgărașului, 2017-2018
March 9, 2018
Programul ”Științescu Țara Făgărașului” și-a desemnat proiectele care vor primi finanțare și vor fi implementate în cadrul celei de-a doua ediții.
Invitație lansare Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa
October 22, 2017
Marți, 31 octombrie a.c, Fundația Comunitară Țara Făgărașului vă invită la evenimentul de lansare al Fondului Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa, o întâlnire cu elevi, studenți, profesori, oameni pasionați și creativi care au nevoie de susținere pentru ideile lor, pentru entuziasmul lor pentru științelele exacte.
Consultări cu echipele de proiect
October 12, 2016
Odată cu lansarea Fondului Ştiinţescu ne dorim să creăm mai mult decât doar un fond de finanţare - vrem să aducem împreună o comunitate de oameni pasionaţi de STEM şi educaţie care să construiască proiecte care să crească următoarele generaţii de inovatori.
Lucian Todea, ITNT – investind în educație, rupem cercul vicios
October 15, 2015
Proiectele de la Fondul Științescu au fost posibile datorită încrederii unor oameni vizionari care își investesc timpul și banii pentru a pregăti următoarele generații de inovatori, educatori, antreprenori.
Skip to the Future
June 11, 2015
Proiectul “Skip to the Future” și-a propus să le ofere elevilor de clasa a XI-a șansa de a vedea care este procesul de dezvoltare a soluţiilor software și hardware din perspectiva unui inginer, specialiști care lucrează în domeniul științei și ingineriei.