SUSŢINĂTORI

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este o instituţie locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților, propune strategii, crează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și urmărește în activitatea sa beneficiul public. FCTF stimulează spiritul filantropic, implicarea de orice manieră în proiectele și campaniile propuse, prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității și printr-o administrare atentă și transparentă.

Misiunea Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului este de a inspira şi de a susţine iniţiative locale, de a mobiliza resurse şi de a aduce împreună oameni şi organizaţii care să aibă dorinţa şi capacitatea să contribuie pe termen lung la dezvoltarea de comunităţi generoase, responsabile, solidare şi încrezătoare în propriul lor viitor.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Avira protejează utilizatorii împotriva tuturor pericolelor asociate universului digital. Suita de produse de securitate include programe gratuite pentru utilizatorii de Windows, Mac, iOS sau Android. Avira are in portofoliu şi o gamă premium pentru clienţii care doresc să se bucure de caracteristici tehnice avansate şi suport tehnic. Fondată in 1986, compania şi-a îndeplinit cu succes promisiunea pentru mai bine de 30 de ani şi continuă să fie una dintre cele mai inovative companii din industria IT. Avira este o companie multinaţională cu sediul principal în Tettnang, Germania şi birouri în Bucureşti, Munchen, Beijing şi Silicon Valley. 

BERG BANAT și-a început activitatea în 1990 cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică.
Firma s-a impus în mediul economic românesc prin profesionalism și seriozitate, prin orientarea către client, prin preocuparea pentru investiții și inovații în tehnologie. În prezent, BERG BANAT este o marcă apreciată și recunoscută atât în regiunea Banat, cât și în întreaga țară.

Produse pentru automobile: – tablouri de bord, butoane, plafoniere, piese pentru iluminatul interior si exterior, piese computer de bord, piese tehnice si de aspect , piese optice si geamuri, chei electronice. – Alte produse fabricate – piese injectate si prelucrate mecanic pentru industria electrotehnica, aeronautica, electrocasnica si alte industrii. Domenii tehnologice de baza: – injectie de mase plastice, injectie cu gaz, marcaj la cald, tampografie, sudura cu ultrasunete, asamblare piese semiautomata , injectie pe insertii , prelucrari mecanice.

Fundaţia Alpha Transilvană a dezvoltat în ultimii 20 de ani un sistem integrat pentru asigurarea continuităţii serviciilor sociale destinate persoane cu dizabilităţi cu acoperire judeţeană / regională . Pe parcursul a 21 ani de activitate Fundaţia Alpha Transilvană a devenit o organizaţie umanitară prestatoare de servicii sociale, recunoscută atât la nivel local, cât şi naţional şi internaţional. De la o echipă de 8 angajaţi la început, în 2013 a devenit o familie mare de 75 de profesionişti şi specialişti al căror scop principal este de a oferi servicii de calitate. În fiecare an urmărim acelaşi scop: de a reda speranţa şi de a îmbunătăţi viaţa – cea a comunităţii noastre.

FENEC fabrica si asambleaza orice piesa tehnica din cauciuc, silicon, LSR, TPE sau plastic. FENEC montează si asamblează subansamble. FENEC fabrică şi asambleaza orice piesa tehnica din cauciuc, cauciuc siliconic, silicon lichid(LSR), TPE sau plastic

Cu o experiență de peste 10 ani, societatea comercială EXPERT CLEANING S.R.L. este specializată în prestarea serviciilor de curățenie și întreținere. Obiectivul firmei este asigurarea unor servicii de calitate, adaptate nevoilor clientilor, la un excelent raport calitate-pret.

Firma se ocupa cu proiectare si executie posturi trafo 20/0,4 KVA, linii electrice aeriene si subterane 0,4-20 KV, bransamente electrice aeriene si subterane, SS, PT+DE pentru racordare la RED a microhidrocentralelor si a parcurilor fotovoltaice, instalatii electrice de iluminat stradal, etc.

Hirschmann Automotive este o companie producătoare de componente auto din Austria. Compania deține trei unități de producție, în Austria, Cehia și România. Fabrica din România este situată în Chirileu, localitate lângă Târgu-Mureș, aceasta fiind și cea mai mare fabrică a grupului. În februarie 2011, la fabrica din Mureș lucrau 1.100 de angajați, față de 500 în anul 2008.

Hirschmann Romania a fost înființată în anul 2007 și produce cablajele pentru senzorii de parcare și de baterie, cablaje pentru oglinzi, pentru cutii de viteză automate și pentru motoare. Producția Hirschmann România este exportată în totalitate, clienții finali fiind constructorii auto germani Daimler și BMW.

Gemini Solutions reprezintă un grup de companii care oferă servicii de consultanță în domeniul software, având birouri de R&D în România, la București, Cluj-Napoca  și Iași. Compania fondată în anul 2005 are în prezent peste 100 de angajați. Departamentul de R&D își desfășoară activitatea integral în România, în timp ce în Silicon Valley există o echipă care se ocupă de vânzări și marketing. Astăzi, profilul clienților din portofoliul Gemini Solutions variază de la companii multinaționale până la companii listate la bursă, dar și startup-uri. Pentru mai multe informații, vizitați www.geminisols.com

Aparuta in 2001, compania noastra a devenit un nume de referinta in domeniul sau de activitate.
Evolutia constanta a pietei a reprezentat pentru noi provocari carora le-am gasit rezolvari viabile, astfel incat astazi activitatea noastra este clar diversificata in comparatie cu perioada de inceput a firmei noastre.

Principalele activitati ale firmei noastre sunt:

  • Inchiriere spatii depozitare explozivi cu destinatie civila.
  • Comert cu explozivi civili pentru exploatari miniere, cariere de piatra, derocari, demolari, etc.
  • Transporturi de marfa si transporturi ADR pentru explozivi si alte substante periculoase.
  • Servicii de impuscare in cariere, la amenajari drumuri forestiere si demolari.
  • Colectare, transport, tratare, valorificare si eliminare deseuri ale materialelor explozive.