Consultări cu echipele de proiect
October 12, 2016

Odată cu lansarea Fondului Ştiinţescu ne dorim să creăm mai mult decât doar un fond de finanţare – vrem să aducem împreună o comunitate de oameni pasionaţi de STEM şi educaţie care să construiască proiecte care să crească următoarele generaţii de inovatori.

În perioada dintre evenimentul de lansare și termenul limită pentru depunerea scrisorilor de intentie  (3 noiembrie 2016), echipa Fundaţiei Comunitare Tara Fagarasului, alături de mentorii programului (specialişti în diferite arii STEM, project management, comunicare, pedagogie etc),va organiza consultări cu organizațiile, profesorii și echipele care vor să depună aplicații. În acest fel vrem să ajutăm aplicanţii, mai ales pe cei care au mai puţină experienţă cu astfel de programe de finanţare, să propună proiecte cât mai interesante, cât mai inovative şi mai ales fezabile.

Vom sta împreună la discuţii, vă vom explica orice nelămurire legată de procesul de aplicare şi vă vom pune în legătură cu oameni resursă şi spaţii unde se pot desfăşura activităţile din cadrul proiectelor. Pe scurt vă vom ajuta să ajungeţi mai repede de la stadiul de idee la un proiect educaţional care să facă copiii sau tinerii să iubească mai mult ştiinţele.

Vă aşteptăm la sediul Fundaţiei Comunitare Tara Fagarasului, din Bdul Unirii Nr.1C. Pentru a programa o astfel de consultare, vă rugăm să o contactaţi în prealabil pe colega noastră Iulia Tataru, la tel. 0734 047 672.

Vă aşteptăm!