12 proiecte în ediția Științescu 3.0
April 4, 2019
Cele 12 proiecte care se află pe lista scurtă în vederea unei finanțări în cadrul Fondului Științescu Țara Făgărașului sunt:
1.
Hai cu un proiect la Științescu!
February 12, 2019
Fundația Comunitară Țara Făgărașului vă anunţă cu bucurie că Științescu își continuă aventura pe care a început-o în toamna anului 2016 în Țara Făgărașului și dăm startul ediției cu numărul 3.0.
Pașaportul lui Științescu – eveniment final ediția 2.0
November 21, 2018
Vineri 16 noiembrie a.c., a avut loc evenimentului final al celei de-a doua ediții a lui Științescu în Țara Făgărașului.
Pașaportul lui Științescu – eveniment final ediția 2.0
November 9, 2018
Vineri, 16 noiembrie a.c., Științescu își invită toți prietenii la întâlnirea cu pasionații de științe pe care i-a cunoscut în cei doi ani de când revitalizează capitalul de inovație al comunității Țării Făgărașului.
Științescu în plină efervescență!
July 6, 2018
Anul acesta, Științescu își continuă aventura pe care a început-o în toamna anului 2016, alături de cele 13 de proiecte finanțate, în cadrul celei de-a doua ediții.
Produse cosmetice naturale realizate de elevi prin programul ”Fondul Științescu”
May 14, 2018
Proiectele alese anul acesta pentru a fi finanțate în cadrul celei de-a doua ediții a Fondului Științescu încep a prinde viață.
Proiecte finanțate în ediția a IIa Științescu Țara Făgărașului, 2017-2018
March 9, 2018
Programul ”Științescu Țara Făgărașului” și-a desemnat proiectele care vor primi finanțare și vor fi implementate în cadrul celei de-a doua ediții.
Invitație lansare Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa
October 22, 2017
Marți, 31 octombrie a.c, Fundația Comunitară Țara Făgărașului vă invită la evenimentul de lansare al Fondului Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa, o întâlnire cu elevi, studenți, profesori, oameni pasionați și creativi care au nevoie de susținere pentru ideile lor, pentru entuziasmul lor pentru științelele exacte.
Consultări cu echipele de proiect
October 12, 2016
Odată cu lansarea Fondului Ştiinţescu ne dorim să creăm mai mult decât doar un fond de finanţare - vrem să aducem împreună o comunitate de oameni pasionaţi de STEM şi educaţie care să construiască proiecte care să crească următoarele generaţii de inovatori.