Video ediția 6.0
October 23, 2023
Ediția 6.0 a Fondului Științescu în Țara Făgărașului s-a încheiat cu succes, am sărbătorit științele împreună cu mentorii acestei acestui program, în cadrul Târgului de Științe, organizat în luna mai Videoclipul poate fi accesat si distribuit de aici.
Prima ediție a lui Științescu în Țara Făgărașului
October 19, 2018
Iată cum a arătat prima ediție a lui Științescu în Țara Făgărașului   Videoclipul poate fi accesat si distribuit de aici.   https://www.youtube.com/watch?v=d9Apr2bDq7A

“Fiecare generație care mi-a trecut prin mâini a plecat cu o parte din sufletul meu”
October 11, 2018
”Poveștile Științescu” continuă cu proiectul înscris de elevii Colegiului ”Aurel Vijoli” din Făgăraș, ”Ne jucăm, explorăm, învățăm!”, coordonați de d-na profesor Elena Pleșa.
Poveștile Științescu – ”Learning by Doing”
September 28, 2018
În seria ”Poveștilor Științescu” ne propunem să vă prezentăm cele 13 proiecte ce au obținut finanțare anul acesta prin Fondul Științescu Țara Făgărașului- ediția a doua, un program prin care Fundația Comunitară Țara Făgărașului acordă finanțări în valoare de 100.000 de lei pentru proiecte educaționale ce încurajează pasiunea pentru științe a copiilor și tinerilor cu vârste între 6 și 19 ani.
Vise de licean din Țara Făgărașului
June 29, 2017
Ionel este un rocker de 17 ani care doarme câte trei-patru ore pe noapte și visează să-și ia o motocicletăPărinții l-au amenințat de câteva ori că o să-l scoată de la întreținere la cât de rar îl văd pe acasă, dar el nu i-a luat în serios.