SUSŢINĂTORI

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este o instituţie locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților, propune strategii, crează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și urmărește în activitatea sa beneficiul public. FCTF stimulează spiritul filantropic, implicarea de orice manieră în proiectele și campaniile propuse, prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității și printr-o administrare atentă și transparentă.

Misiunea Fundaţiei Comunitare Ţara Făgăraşului este de a inspira şi de a susţine iniţiative locale, de a mobiliza resurse şi de a aduce împreună oameni şi organizaţii care să aibă dorinţa şi capacitatea să contribuie pe termen lung la dezvoltarea de comunităţi generoase, responsabile, solidare şi încrezătoare în propriul lor viitor.

Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Compania UnionOtel s.r.l., filială a UnionOcel s.r.o. Cehia, a fost înființată în 2008, având ca scop furnizarea de materiale metalurgice uzuale sau aliate, către partenerii cu activitate în sectoarele de industrie sau construcții din România. Suntem prezenți pe piața din România încă din anul 2003.
Putem furniza în conformitate cu standardele europene și ASME aplicabile, din stoc sau producție nouă în cele mai importante oțelării europene, materiale cu dimensiuni și caracteristici tehnice ce pot îndeplini solicitările clienților.
În colaborare cu inginerii din cadrul UnionOtel s.r.l. putem furniza și piese debitate, conform proiectelor. Debitarea cu autogen și cu plasmă sunt executate în Service Center Făgăraș România.

Suntem o companie de consultanță tehnologică mondială care integrează strategia, proiectarea și ingineria soft©ware pentru a permite întreprinderilor și perturbatorilor de tehnologie din întreaga lume să prospere ca afaceri digitale moderne.

Alex Iliescu consideră investiția în educație ca fiind cheia schimbării pozitive. Alex are o contribuție majoră în reinventarea învățării limbilor străine prin AR și VR, este CEO & Co-fondator Mondly #2 lider mondial în aplicații mobile de învățare a limbilor străine. Mondly s-a alăturat recent grupului Pearson, companie britanică leader in educație la nivel mondial, ocazie cu care Alex a devenit Vice Președinte al Pearson.
Câștigător EY Antreprenorul Anului în Tehnologie și Inovare 2018.

Activitatea centrală a Institutului este cercetarea. Institutul aduce împreună cercetători și practicieni din peste 10 țări. Este avută în vedere în principal cercetarea interdisciplinară, care aduce împreună analiza științifică și practica, dar și cercetarea disciplinară care aprofundează înțelegerea unor fenomene de interes public sau academic. Institutul dezvoltă în relație cu activitatea de cercetare și proiecte educaționale, proiecte comunitare și de analiză a politicilor publice.

JTTI este un grup francez de industria textilă specializat în crearea de produse textile pe bază de curele și cordoane. Creat în 1971, JTTI deține acum 3 fabrici din întreaga lume și realizează 75% din cifra de afaceri în export.

În cadrul grupului JTTI există o pasiune reală pentru țesut, dorința de a realiza chiar și cele mai complexe proiecte, o preocupare constantă pentru calitate și o muncă bine făcută.

SACRED este principala companie de dimensiune mijlocie din Franța în sectorul fabricării cauciucului industrial și al termoplasticului flexibil. În ultimii 70 de ani, Grupul SACRED a evoluat pentru a deveni unul dintre cei mai importanți specialiști ai Franței, cu prezență internațională, în dezvoltarea de elastomeri și fabricarea de piese din elastomeri flexibile și/sau termoplastice pentru clienți din toate sectoarele industriale. Sacred Dacie SRL este o companie din România, cu sediul în Făgăraș, înființată în martie 2007. Compania produce componente din cauciuc și plastic pentru aplicații industriale (auto, protecție civilă și militară, aeronautică și farmaceutică).

SC WORLD GENERAL AUTO 2002 din Făgăraș, Jud. Brașov, oferă din 1994 numeroase servicii auto profesionale pentru turisme. Colaborează cu școlile profesionale din jur pentru pregătirea postliceală a elevilor.

A fost fondat în anul 1872 de către Alfred Nobel sub denumirea “Sociedad Anonima Espanola de la Dinamita ”. Astăzi Grupul este lider în dezvoltarea, producția și vânzarea explozivilor de uz civil și a sistemelor de întreținere pentru minerit, cariere și lucrări de infrastructură.

De 14 ani suntem la dispoziția clienților noștri cu produse de papetărie, curățenie, produse de igienă, produse de ambalare, protocol, cartușe toner, aproape totul pentru biroul dumneavoastră.

Cu o experiență de peste 10 ani, societatea comercială EXPERT CLEANING S.R.L. este specializată în prestarea serviciilor de curățenie și întreținere. Obiectivul firmei este asigurarea unor servicii de calitate, adaptate nevoilor clientilor, la un excelent raport calitate-pret.

Companie din Țara Făgărașului care se ocupă cu fabricarea betonului la standarde înalte, sub deviza: Beton=Cido=oricât, oriunde, oricând.

Preluarea Prelucrarea Comercializarea Cartofului Țara Făgărașului S.A.

Producător de articole de marochinărie tehnică și de lux, centuri de siguranţă pentru escaladă iar de curând a început să producă și echipament de salvare pentru nautică. Compania este situată în zona industrială ,,franceză” și a împlinit 23 de ani de existență.

Desemnată „Aplicația Anului” de către Facebook, Mondly este o platformă educațională cu peste 75 de milioane utilizatori în toată lumea care cuprinde cursuri de învățare pentru 41 de limbi străine. Utilizând tehnologii precum realitatea augmentată (AR), realitatea virtuală (VR) sau chatbot-ul cu recunoaștere vocală, Mondly pune accentul pe inovație și muncă de pionierat. Lansată în 2014, Mondly a urcat imediat în topul celor mai apreciate aplicații în Educație în majoritatea țărilor europene, America Latină și Asia. În următorii ani, a primit numeroase premii și distincții, cele mai notabile fiind “Aplicația Anului” de la Facebook, “Editors’ Choice” de la Google Play și “Aplicația Zilei” în 157 de țări de la Apple. Din lista de realizări nu lipsesc mențiunile de la giganți precum Business Insider, CNN, Forbes și Gartner.

BERG BANAT și-a început activitatea în 1990 cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică.
Firma s-a impus în mediul economic românesc prin profesionalism și seriozitate, prin orientarea către client, prin preocuparea pentru investiții și inovații în tehnologie. În prezent, BERG BANAT este o marcă apreciată și recunoscută atât în regiunea Banat, cât și în întreaga țară.

Aparuta in 2001, compania noastra a devenit un nume de referinta in domeniul sau de activitate.
Evolutia constanta a pietei a reprezentat pentru noi provocari carora le-am gasit rezolvari viabile, astfel incat astazi activitatea noastra este clar diversificata in comparatie cu perioada de inceput a firmei noastre.

 

Principalele activitati ale firmei noastre sunt:

  • Inchiriere spatii depozitare explozivi cu destinatie civila.
  • Comert cu explozivi civili pentru exploatari miniere, cariere de piatra, derocari, demolari, etc.
  • Transporturi de marfa si transporturi ADR pentru explozivi si alte substante periculoase.
  • Servicii de impuscare in cariere, la amenajari drumuri forestiere si demolari.
  • Colectare, transport, tratare, valorificare si eliminare deseuri ale materialelor explozive.

Avira protejează utilizatorii împotriva tuturor pericolelor asociate universului digital. Suita de produse de securitate include programe gratuite pentru utilizatorii de Windows, Mac, iOS sau Android. Avira are in portofoliu şi o gamă premium pentru clienţii care doresc să se bucure de caracteristici tehnice avansate şi suport tehnic. Fondată in 1986, compania şi-a îndeplinit cu succes promisiunea pentru mai bine de 30 de ani şi continuă să fie una dintre cele mai inovative companii din industria IT. Avira este o companie multinaţională cu sediul principal în Tettnang, Germania şi birouri în Bucureşti, Munchen, Beijing şi Silicon Valley. 

BILKA este o companie 100% românească, specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. BILKA înregistrează vânzări record an de an. În 11 ani de activitate BILKA a acoperit peste 200.000 de case. În 2017, 1 din 4 acoperișuri comercializate în România a fost marca BILKA.

 

Fabrica BILKA este situată în Brașov și a fost înființată în 2007. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de 140.000 mp. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.
Performanțele BILKA se datorează atenției acordate dezvoltării serviciilor și produselor și faptului că personalul și sistemul automatizat lucrează în simbioză pentru garantarea continuă și omogenă a unui produs de calitate.

FENEC fabrica si asambleaza orice piesa tehnica din cauciuc, silicon, LSR, TPE sau plastic. FENEC montează si asamblează subansamble. FENEC fabrică şi asambleaza orice piesa tehnica din cauciuc, cauciuc siliconic, silicon lichid(LSR), TPE sau plastic

Hirschmann Automotive este o companie producătoare de componente auto din Austria. Compania deține trei unități de producție, în Austria, Cehia și România. Fabrica din România este situată în Chirileu, localitate lângă Târgu-Mureș, aceasta fiind și cea mai mare fabrică a grupului. În februarie 2011, la fabrica din Mureș lucrau 1.100 de angajați, față de 500 în anul 2008.

Hirschmann Romania a fost înființată în anul 2007 și produce cablajele pentru senzorii de parcare și de baterie, cablaje pentru oglinzi, pentru cutii de viteză automate și pentru motoare. Producția Hirschmann România este exportată în totalitate, clienții finali fiind constructorii auto germani Daimler și BMW.

Dennemeyer The IP Group a fost înființat cu peste 55 de ani în Luxemburg. Din 1962, Dennemeyer și-a câștigat reputația pentru stabilirea standardului de servicii în industria IP și rămâne dedicat descoperirii și dezvoltării unor modalități îmbunătățite de protejare și păstrare a drepturilor de proprietate intelectuală din întreaga lume. Inițial, o firmă de avocatură în domeniul brevetelor, Dennemeyer a devenit în curând un furnizor de servicii complete, adresând serviciile lor întregului lanț de management al IP. O succesiune de inovații a transformat compania cu sediul în Luxemburg într-unul dintre cei mai mari furnizori de servicii IP. Noi birouri sunt deschise în întreaga lume pentru ceea ce începe să devină o companie globală.

Familia Dennemeyer crește și este prezentă pe aproape toate continentele. Dennemeyer & Associates este înființată în Brașov (România) în 2009.

STIHL a pornit la drum cu o viziune bine definită. Acum, după 80 de ani, grupul STIHL asigură aproximativ 8000 locuri de muncă, incluzând 370 proiectanţi şi ingineri. Firma are peste 35.000 de distribuitori autorizaţi în mai mult de 160 de ţări şi, datorită calităţii superioare a produselor şi serviciilor oferite, STIHL a devenit alegerea preferată a profesioniştilor şi a pasionaţilor de grădinărit din toată lumea.

 

Astăzi  STIHL este de departe cea mai vândută marcă de motoferăstrău la nivel mondial, iar cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.

Produse pentru automobile: – tablouri de bord, butoane, plafoniere, piese pentru iluminatul interior si exterior, piese computer de bord, piese tehnice si de aspect , piese optice si geamuri, chei electronice. – Alte produse fabricate – piese injectate si prelucrate mecanic pentru industria electrotehnica, aeronautica, electrocasnica si alte industrii. Domenii tehnologice de baza: – injectie de mase plastice, injectie cu gaz, marcaj la cald, tampografie, sudura cu ultrasunete, asamblare piese semiautomata , injectie pe insertii , prelucrari mecanice.

Fundaţia Alpha Transilvană a dezvoltat în ultimii 20 de ani un sistem integrat pentru asigurarea continuităţii serviciilor sociale destinate persoane cu dizabilităţi cu acoperire judeţeană / regională . Pe parcursul a 21 ani de activitate Fundaţia Alpha Transilvană a devenit o organizaţie umanitară prestatoare de servicii sociale, recunoscută atât la nivel local, cât şi naţional şi internaţional. De la o echipă de 8 angajaţi la început, în 2013 a devenit o familie mare de 75 de profesionişti şi specialişti al căror scop principal este de a oferi servicii de calitate. În fiecare an urmărim acelaşi scop: de a reda speranţa şi de a îmbunătăţi viaţa – cea a comunităţii noastre.

Firma se ocupa cu proiectare si executie posturi trafo 20/0,4 KVA, linii electrice aeriene si subterane 0,4-20 KV, bransamente electrice aeriene si subterane, SS, PT+DE pentru racordare la RED a microhidrocentralelor si a parcurilor fotovoltaice, instalatii electrice de iluminat stradal, etc.

Gemini Solutions reprezintă un grup de companii care oferă servicii de consultanță în domeniul software, având birouri de R&D în România, la București, Cluj-Napoca  și Iași. Compania fondată în anul 2005 are în prezent peste 100 de angajați. Departamentul de R&D își desfășoară activitatea integral în România, în timp ce în Silicon Valley există o echipă care se ocupă de vânzări și marketing. Astăzi, profilul clienților din portofoliul Gemini Solutions variază de la companii multinaționale până la companii listate la bursă, dar și startup-uri. Pentru mai multe informații, vizitați www.geminisols.com