WeDo EveryThing
June 11, 2015

Scopul proiectului “WeDo Everything”  a fost prezentarea într-o manieră atractivă și amuzantă, (încorporând atât elemente teoretice cât și practice) principiile de bază ale științelor naturii, fizicii, matematicii și ingineriei cu ajutorul kiturilor educaționale motorizate și programabile.

Structura seminariilor WeDo Everything:

  • WeDo construcții Lego – ateliere practice de câte trei ore realizate cu ajutorul jucăriilor Lego și softului Wedo 4. Setul WeDo® (Lego Education) a oferit oportunitatea de a introduce elemente de robotică în rândul copiilor de 7-9 ani și a încurajat învățarea prin joacă prin construirea de modele Lego® cu motoare și senzori.
  • WeDo agricultura – ateliere pratice care s-au finalizat în crearea unei grădini de legume. La nivel teoretic, au fost susținute prezentări privind importanța alimentației sănătoase, discuții despre meseria de agricultor, biolog, cercetator.
  • WeDo EveryThing – atelier de creare a unor piese de mobilier pentru joacă din cauciuc și lemn, cu includerea de noțiuni teoretice privind protejarea mediului prin reciclare, informații despre obținerea și reciclarea anumitor materiale.

Beneficiari: 53 de elevi ai claselor primare ( 6- 12 ani) din cadrul Liceului de Arta Sibiu

Echipa: Hoara Alina- Invatator

Web: https://www.facebook.com/WeDoEveryThingSB?fref=ts

Finanțare: 4.000  lei

Activități derulate în perioada: mai – septembrie 2015

01