Invitație lansare Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa
October 22, 2017

Marți, 31 octombrie a.c, Fundația Comunitară Țara Făgărașului vă invită la evenimentul de lansare al Fondului Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa, o întâlnire cu elevi, studenți, profesori, oameni pasionați și creativi care au nevoie de susținere pentru ideile lor, pentru entuziasmul lor pentru științelele exacte.

Începând cu ora 16:00, ne întâlnim la Casa Municipală de Cultură, la etajul I, pentru a vă spune noutățile acestei ediții și pentru a prezenta ghidul de finanțare. Ghidul îi încurajează pe cei care vor să aplice să propună proiecte educaționale, care promovează inovarea și creativitatea, implicarea activă a elevilor, interdisciplinaritatea, motivația intrinsecă și dezvoltarea de abilități mai degrabă decât transmiterea de informații. Inspirație și imagini de la prima ediție găsiți aici

Valoarea fondului pentru ediția 2017-2018 este de 100.000 de lei.
Fondul este constituit din 12.500 $ oferiți de Romanian-American Foundation și alți 12.500 $, mobilizați de Fundația Comunitară Țara Făgărașului de la finanțatorii: Avira cu sprijinul CARO, FENEC Rubber Eastern Europe și Isoplus Special.
Pentru proiectele educaționale bugetul se poate încadra între 300 de lei și 12.000 lei.
Pentru proiecte de infrastructură bugetul poate să fie de maxim 25.000 de lei.

Mai multe detalii sunt diponibile pe website-ul Fondului Științescu Țara Făgărașului.

Programul evenimentului:

  • 16-16.15 Primire invitați
  • 16.15-16.40  Prezentarea Fondul Științescu Țara Făgărașului ediția a IIa – ce este, de ce este și încotro se îndreaptă?
  • 16.40-18.00  Discuții libere, sesiune de întrebări

Științescu Țara Făgărașului este implementat de către Fundația Comunitară Țara Făgărașului, în colaborare cu Federația Fundațiile Comunitare din România, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și finanțatorii Romanian-American Foundation, Avira cu sprijinul CARO, FENEC Rubber Eastern Europe și Isoplus Special.

Vă mulțumim pentru colaborare și vă invităm să ne fiți alături în continuare.
Deoarece spațiul dispune de un număr limitat de locuri, vă rugăm să ne confirmați prezența și numărul de persoane până luni 30 octombrie cel târziu, la numărul de telefon 0734 047 672.